Bokningshjälp

Att genomföra en bokning på mountainevent.com är snabbt och enkelt, men ibland krånglar det till sig i alla fall…

Du börjar först med att leta upp den aktiviteten du vill genomföra. Du gör detta genom att klicka in under avdelningen aktiviteter. Där kan du antingen välja aktivitet direkt eller surfa in på en sektion typ skidåkning, klättring eller vandring för att se hela utbudet inom kategorin.

När du väl har hittat den aktivitet du vill genomföra väljer du antal personer, vecka, längd på aktiviteten samt den ort ni vill genomföra aktiviteten på. Detta gör ni i rutan till höger på aktivitetssidan. Klicka därefter på boka.

Nu presenteras en lista över de UIAGM/IVBV-guider som är tillgängliga för bokning av den valda aktiviteten. Du kan klicka på guiderna för att få information om dem. Efter att du bestämt dig för en guide är det bara att du klickar på boka guide och vips så har du påbörjat din bokning.

I nästa steg visas en sammanställning av dina val och du kan kontrollera aktivitet, guide, antal, ort, etc. Det pris som kommer gälla baserar sig på antalet personer som bokar aktiviteten och presenteras även här.

Efter att ha klickat på vidare får ni möjlighet att lämna bokningen öppen för andra om gruppen ej är full. Detta innebär att andra personer kan komma att hamna i er grupp och genom detta blir snittpriset lägre för samtliga i gruppen. Viktigt är att ni anger vilken nivå gruppen ligger på eftersom detta även är intressant för guiden.

I det näst sista steget ska ni fylla i era kontaktuppgifter. Det är viktigt att ni fyller i telefonnummer samt e-mailadress så att vi enkelt kan kontakta er. De fälten som är markerade som obligatoriska måste fyllas i för att bokningen skall kunna genomföras. Information kring hur vi behandlar och lagrar era personuppgifter finner ni i vår privacy policy.

Slutligen återstår bara att bekräfta samtliga uppgifter för bokningen. Var noga med att kontrollera så att allt stämmer och klicka därefter på slutför bokning.

Ett-tu-tre så var bokningen nu klar och det visas en bokningsbekräftelse på skärmen. Ni har även fått ett e-mail med bekräftelse på er bokning samt information. Observera att bokningen endast är preliminär och att den först blir definitiv efter att ni betalt bokningsavgiften som utgör 10% av det totala bokningsbeloppet. Mer information finner ni i det mail som skickas till er.

Vad innebär det att man är UIAGM-guide?

Att vara UIAGM-guide innebär att man har en flerårig utbildning och erfarenhet av att guida grupper i bergsmiljö och att man har utbildnig i ledarskap och sjukvård. För mer information om UIAGM klicka här »

Hur bekräftas bokningen?

Bokningen bekräftas genom ett e-mail med information om guiden som kommer utföra aktiviteten, kring själva aktiviteten samt hur ni betalar bokningsavgiten.

Vilka aktiviteter kan jag boka genom Mountain Event?

Du kan boka ett flertal olika typer av aktiviteter genom Mountain Event. Huvudsakligen förmedlar vi aktiviteter i bergsmiljö såsom skidåkning, klättring, vandring, mountainbie, etc. Du hittar samtliga våra aktivteter om du går in på vår aktivitetssida »

© Copyright Mountain Event 2007. All rights reserved.

Webbdesign och hemsideproduktion av iPublishing