Helgkurser i Åre

Bli en bättre skidåkare! Gå en grund- eller fortsättningskurs i skitouring eller häng med våra erfarna instruktörer och utforska offpisten på baksidan av Åre Skutan.

Grundkurs Skitouring
Lär dig grunderna vad gäller topptursskidåkning! Kombinationen av stillhet och motion uppför med fin orörd snö nerför är en oslagbar känsla och måste upplevas! Vi erbjuder nu två dagars grundkurs i Åre. läs mer »
Avancerad Skitouring
Sylarna bjuder på orörd högalpin fjällmiljö och är en perfekt plats för skitouring. Massivet är brant och högt, har fyra glaciärer och bra fallhöjd som ger långa härliga utförsåk. Denna pärla i Jämtlandsfjällen ligger sydväst om Åre. läs mer »
Förberedande Haute Route
För dig/er som vill få ut maximalt av er Haute Route och vill åka till alperna ordentligt förberedda erbjuder vi tre dagars förberedande kurs/träningsläger med utgångspunkt Åre. Under denna helg får du svar på alla frågetecken inför resan. läs mer »
Offpistkurs/Guidning
För dig som drömmer om friheten av att åka orörda snösluttningar offpist! Åre är ett av Sveriges bästa ställen för friåkning och offpistskidåkning. Under denna helg åker vi Åre Skutans alla klassiska offpiståk och varvar grym skidåkning med tekniktips för hur du skall bli en bättre skidåkare. läs mer »
Lavinkurs
För dig som redan har teoretisk kunskap om laviner och användande av säkerhetsutrustning så erbjuder vi en praktisk kurs om laviner som hålls av SLAO-utbildade instruktörer. läs mer »
Helgkurser i Åre

© Copyright Mountain Event 2007. All rights reserved.

Webbdesign och hemsideproduktion av iPublishing