Hyra bergsguide

På mountainevent.se kan du se vilka aktiviteter du kan genomföra, när de går att genomföra samt var. Du kan även se vilka UIAGM-guider som är lediga och boka dem direkt på nätet!

När du bokar en aktivitet på mountainevent.com bokar du i själva verket en bergsguide som genomför aktiviteten och tillhandahåller utrustning, etc. Det är till guiden du betalar och kommer överens om mötesplats och andra detaljer som rör genomförandet.

Då du genomfört en bokning får du dels en bekräftelse på skärmen, men även ett e-mail med information om aktiviteten och hur betalning skall erläggas. Fullständiga kontaktuppgifter till bergsguiden och information från denna medföljer även.

Det är viktigt att du inom tre dagar betalar in bokningsavgiften som är 10% av bokningspriset. Fram till att du har gjort detta är endast bokningen preliminär. Resterande betalning skall vanligtvis ske senast två veckor innan aktiviteten skall genomföras. Mer information om detta finner du i de allmänna bokningsvillkoren.

I de flesta av de aktiviteter vi erbjuder ingår transfer, vilket innebär att guide eller hotell hämtar er och kör er dit aktiviteten skall genomföras. I de fallen inte transfer ingår framgår det och det går då alltid att lösa på plats. Vidare ingår nästan alltid den säkerhetsutrustning som krävs. Exakt information om vad som ingår finner ni på respektive aktivitets informationssida.

Vi tillämpar en degressiv prissättning på Mountain Event vilket innebär att desto fler ni är som bokar en aktivitet desto lägre blir priset per person. Anledningen till detta är att vi vill fylla ut våra grupper och vi tycker att såväl ni som vi skall tjäna på detta.

För mer frågor och funderingar ta en titt på vår FAQ – frågor och svar!

Vad innebär det att man är UIAGM-guide?

Att vara UIAGM-guide innebär att man har en flerårig utbildning och erfarenhet av att guida grupper i bergsmiljö och att man har utbildnig i ledarskap och sjukvård. För mer information om UIAGM klicka här »

Hur bekräftas bokningen?

Bokningen bekräftas genom ett e-mail med information om guiden som kommer utföra aktiviteten, kring själva aktiviteten samt hur ni betalar bokningsavgiten.

Vilka aktiviteter kan jag boka genom Mountain Event?

Du kan boka ett flertal olika typer av aktiviteter genom Mountain Event. Huvudsakligen förmedlar vi aktiviteter i bergsmiljö såsom skidåkning, klättring, vandring, mountainbie, etc. Du hittar samtliga våra aktivteter om du går in på vår aktivitetssida »

© Copyright Mountain Event 2007. All rights reserved.

Webbdesign och hemsideproduktion av iPublishing