Klättring

Oavsett om du är erfaren klättrare som vill genomföra en svårare tur i Alperna eller om du är nybörjare som bara vill prova på lovar vi att förmedla en fantastisk upplevelse. Att klättra är att vara ett med naturen. Du befinner dig i naturen och klättrar på en klippa naturen skapade för tusentals år sedan. Vi bidrar med kunskap för att du skall förbättras som klättrare och för att du skall känna dig säker.

Isklättring La Grave
Har du drömt om att lära dig isklättra eller har du klättrat en del och vill prova nya utmaningar?! Vi erbjuder isklättring i La Grave omdrådet med svensk bergsguide. Oavsett om du är nybörjare eller mer avancerad lovar vi att du får en utmaning och en upplevelse utöver det vanliga. läs mer »
Grundkurs klippklättring
Grundkurs klippklättring är för dig som har klättrat inomhus eller är helt nybörjare inom klättring men sugen på att börja. Ingen förkunskap krävs annat än en vilja att lära sig klättra! All utrustning som behövs står vi för. läs mer »
Fortsättningskurs klippklättring
För dig som har kommit igång med klättringen en del och genomgått grundkurs klippklättring eller motsvarande kan vi erbjuda fortsättningskurs klippklättring. Denna kurs syftar till att du skall utvecklas som klippklättrare och få ut mer av din klättring. läs mer »
Sportklättervecka
För dig som fastnat för klättring och vill utveckla teknik och färdighet kan vi tipsa om denna aktivitet. Under fem dagar får ni inte bara uppleva under miljö och fantastiska klippor utan även testa era gränser som klättrare. läs mer »
Grundkurs alpin klättring
För dig som upptäckt klättring och gillar storslagen miljö är grundkurs alpin klippklättring ett perfekt alternativ. Denna kurs hålls i större berg där vi måste transportera oss över glaciärer och stora snöfält. Kursen är för dig som vill bli en mer komplett klättrare och behärska nya tekniker på snö och is. läs mer »
Bigwall kurs
Bigwall klättring är klättring på stora lodräta väggar med få naturliga grepp. Klättringen är teknisk och kräver mycket logistik och utrustning. Samtidigt är det en fantastisk upplevelse att vistas på en klippvägg i flera dagar. läs mer »
Klättring med bergsguide

Klätterutrustning

En rad utrustning behövs när man klättrar. Det är inte alltid rätt att hitta rätt och veta vad man ska ta med dig. På våra sidor om klätterutrustning guidar vi dig till de bästa köpen.

© Copyright Mountain Event 2007. All rights reserved.

Webbdesign och hemsideproduktion av iPublishing