Offpistvecka i Chamonix

En skidupplevelse utöver det vanliga! För dig som vill njuta av en veckas skidåkning utöver det vanliga och slippa det vanliga semesterstöket är detta en aktivitet att rekommendera. En svensk bergsguide tar er med på den bästa skidåkningen den mytomspunna skidorten Chamonix kan erbjuda.

Veckan innehåller skidåkning i olika typer av terräng med olika lutning, endast er egen ambition och önskemål sätter gränserna. Under veckan kommer en dagstur genomföras då guiden tar er med bortom liftsystemet. Ni kommer även ges möjlighet att uppleva Valle Blanche, världens längsta offpiståk, där ni åker över glaciärer från toppen av Aguille du Midi hela vägen ner till Chamonixdalen.

Ni bor lämpligen på det gemytliga svenskägda Hotel Slalom. Bergsguiden Lucien Buratti byggde hotellet 1949 i typisk alpstil med röda fönsterluckor och mysig atmosfär i Les Houches vid foten av Mt Blanc. Varje kvällen serveras en utsökt middag tillredd i hotellets kök.

Möjlighet finns att arrangera vinprovning eller helikopterskidåknig om gruppen önskar, hör av er till oss på Mountain Event i så fall.

Boka Offpistvecka i Chamonix »

Offpistvecka i Chamonix med bergsguide

Aktivitets info

PERIOD: 1/1 - 22/4

NIVÅ: God skidvana krävs för att få ut maximalt av veckan.

ORTER: Chamonix

LÄNGD: Lör-lör

ANTAL: 3-6 pers/guide

INGÅR: Bergsguide sex dagar, säkerhetspaket (spade, sond, transciever) samt lokala transporter.

PRIS: Från 3 095:-/pers

FÖRSÄKRING: Resenären behöver rese- och olycksfalls-försäkring för genomförande av denna aktivitet.

© Copyright Mountain Event 2007. All rights reserved.

Webbdesign och hemsideproduktion av iPublishing