Om Mountain Event

Mountain Event är en bokningsbyrå för aktiviter och events som utförs i bergsmiljö. Gemensamt för de aktiviteter vi erbjuder är att de utförs av internationella bergsguider, s.k. UIAGM-guider. Företaget som ligger bakom heter Imaginative Publishing AB/Mountain Event och har org nr: 556711-9788.

Mountain Event startade som ett bokningssystem på nätet för bergsguider, men ambitionen är att kunna erbjuda helhetslösningar för privatpersoner och företag. Företagets mission är att sprida kännedomen om UIAGM-guider och att öka omsättningen för dessa genom nyttjande av ett standardiserat bokningssystem tillgängligt på Internet.

Mountain Event drivs huvudsakligen av Fredrik Nilsson & Tobias Granath, men en rad andra personer är involverade i projektet bland annat bergsguiden Palle Frobe. I framtiden hoppas vi kunna ta emot bokningar per telefon i större utsträckning samt att i större utsträckning erbjuda möjlighet att skräddarsy aktiviteter online.

Mountain Event bedriver sin verksamhet från Östersund. Ni kommer lättast i kontakt med oss genom e-mail eller telefon 070-66 85 277. Klicka här för mer info om hur ni kontaktar oss.

Mountain Event Europe innehar F-skattsedel.

Fredrik Nilsson, grundare Mountain Event

SUPPORT

Behöver du hjälp med en bokning eller har du frågor om någon av de aktiviteter vi erbjuder - inga problem. Ta kontakt med mig idag så hjälper jag dig! Jag heter Fredrik och tycker att det ska vara enkelt och smidigt att boka spännande upplevelser i bergsmiljö. Jag älskar själv att åka skidor och gå på tur!

© Copyright Mountain Event 2007. All rights reserved.

Webbdesign och hemsideproduktion av iPublishing