Press Releaser

2004-03-18

Klätterkurser.se erbjuder kurser och guidad klättring

Alla som vill lära sig klättra eller utvecklas som klättrare kan nu gå in på klatterkurser.se och boka kurser och guidad klättring. På hemsidan kan klätterinstruktörer och auktoriserade bergsguider bokas för olika kurser och guidad klättring. Exempel på kurser som erbjuds är grundkurs klippklättring, alpina klätterkurser, sportklätterkurser, etc.

Klätterkurser.se är en satsning av företaget som driver mountainevent.se. En av grundarna till Mountain Event, Fredrik Nilsson, beskriver bakgrunden till klätterkurser.se på följande sätt:

– Intresset för klättring har växt enormt i framförallt storstadsregioner de senaste åren. Vi tror att kunderna kommer uppskatta en hemsida där alla kurser finns samlade och där även guidad klättring erbjuds.

De aktiviteter som erbjuds i alpin miljö leds av svenska auktoriserade bergsguider som genomgått en tre- till femårig utbildning enligt de standarder som den internationella organisationen UIAGM/IVBV/IFMGA satt upp.

I programmet finns ett flertal guidade klätteraktiviteter. Ett exempel är Via Ferrata, klättring på stigar, stegar och efter vajer i Dolomiterna. Denna aktivitet är utmärkt för mindre tekniskt duktiga klättrare som vill kunna ta sig till svåråtkomliga platser.

För mer info var god se, www.klätterkurser.se

Kontakta gärna nedstående för mer information.

Fredrik Nilsson, Ansvarig
Telefon: 0733-742 632
E-mail: info@klatterkurser.se

Svenska bergsguider erbjuder upplevelser i alperna sommartid

2004-10-03
Intresset för vandring och klättring i alperna har länge varit stort i Europa. Nu hoppas svenska bergsguider att detta intresse skall sprida sig även till Sverige. På mountainevent.se presenterar ett flertal guider sina aktiviteter för vår och sommar. Allt från grundkurser i klättring till vandring och bestigning av alptoppar erbjuds.

Mountain Event lanserar internationell site för att möta utländsk efterfrågan

2004-02-24
Mountain Event lanserar i dagarna sin internationella site för att möta den utländska efterfrågan på upplevelser i bergsmiljö. För knappt två månader sedan lanserades den svenska versionen av mountainevent.se. På grund av intresset från utländska kunder lanseras nu en internationell version på engelska.

Mountainevent.se erbjuder upplevelser i bergsmiljö med auktoriserade bergsguider!

2004-01-05
Lagom till årsskiftet drar Mountainevent.se igång sin verksamhet officiellt. Mountainevent.se är en bokningsbyrå för auktoriserade bergsguider och i dagsläget kan åtta guider bokas online via websidan, www.mountainevent.se. För dig som är ute efter upplevelser i bergsmiljö är möjligheterna obegränsade tack vare bergsguidernas unika kompetens och lokalkännedom.

© Copyright Mountain Event 2007. All rights reserved.

Webbdesign och hemsideproduktion av iPublishing