Privacy Policy

Nedan kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter. Det är av yttersta vikt för oss att du känner dig trygg att genomföra bokningar och att lämna dina uppgifter hos oss. Du är när som helst välkommen att kontakta oss för att få veta vilken information vi har om dig i vårt kundregister.

Under den tid du är aktiv kund hos oss och en viss tid därefter sparar vi de uppgifter du lämnat till oss i samband med dina bokningar. Informationen om dig används framförallt som statistiskt underlag när vi analyserar vår verksamhet samt för att vi skall kunna fullgöra våra åtaganden i samband med din bokning.

Vi använder även information till marknadsföringsändamål via post, telefon eller elektronisk överföring. Vi säljer inte eller lämnar ut dina uppgifter till företag utanför Mountain Event.

Vårt bokningssystem använder sig av s.k. cookies, små textfiler på din dator som samlar på sig information. De cookies vi sparar är uteslutande för statistiska ändamål och för att vår site skall fungera. Exempelvis sparar vi vilket språk som du använder på siten så att du skall slippa välja språk varje gång du går in på siten.

Dina personuppgifter lagras genom utnyttjande av modern informationsteknologi och endast ett fåtal personer inom vår organisation har tillgång till uppgifterna. Dina uppgifter hanteras enligt svensk lag, Personuppgiftslagen (PUL), som reglerar hur vi får använda de uppgifter som lämnas till oss. Vill du läsa mer om denna kan du gå in på datainspektionens hemsida.

© Copyright Mountain Event 2007. All rights reserved.

Webbdesign och hemsideproduktion av iPublishing