Skidåkning

Det är tidig morgon, himlen är klarblå och solen håller precis på att gå upp. Det har snöat rejält under natten. Du är fylld av förväntan och har svårt att fokusera på dagens lunchpaket som skall fixas. Pulsen stiger i takt med att kabinen närmar sig toppen. Väl där uppe gäller det att tränga dig ut snabbt och få på utrustningen och därefter är det bara ett djupt andetag som skiljer dig från nirvana…

Offpistvecka Chamonix
För dig som vill njuta av en veckas skidåkning utöver det vanliga och slippa det vanliga semesterstöket är detta en aktivitet att rekommendera. En svensk bergsguide tar er med på den bästa skidåkningen den mytomspunna skidorten Chamonix kan erbjuda. läs mer »
Skidbestigning Lofoten
Skidbestigning på Lofoten är en oförglömlig upplevelse – Skiing in the magic islands! På ett dramatiskt sätt möter fjäll och hav varandra på Lofoten och för dig som skidåkare innebär det massor med fallhöjd! läs mer »
Offpist weekend Riksgränsen
För dig som vill maximera kortsemestern och få en oförglömlig skidupplevelse i Sveriges offpist mecka nummer ett kan vi erbjuda en offpist weekend i Riksgränsen. Riksgränsen kan erbjuda oförglömliga offpist åk i utmanande och varierande terräng. läs mer »
Skidåkning offpist och heliskiing med bergsguide

Säkerhetsutrustning

Vid skidåkning offpist utsätter man sig som skidåkare för lavinfara. Med kunskap, rätt utrustning och respekt går dock riskerna att minimera ordentligt. Här kan du läsa om transcievers, sondar och spadar samt mer om laviner.

© Copyright Mountain Event 2007. All rights reserved.

Webbdesign och hemsideproduktion av iPublishing