Sportklättervecka

För dig som fastnat för klättring och vill utveckla teknik och färdighet kan vi tipsa om denna aktivitet. Under fem dagar får ni inte bara uppleva under miljö och fantastiska klippor utan även testa era gränser som klättrare.

Målsättningen med aktiviteten är att ni, utifrån era förutsättningar och ambitioner, ska bli tekniskt bättre klättrare. Vi klättrar enbart borrbultade leder och fokuserar mycket på teknik, men enklare kamraträddning anpassat för sportklättring kommer även att ingå. Fokus kommer även ligga på längre turer med övningar i teknik och säkerhet vid långa firningar.

För att få ut maximalt av sportklätterveckan bör ni vara goda klättrare och minst ha genomgått grundkurs i klippklättring. För att orka klättra i fem dagar behöver ni även ha god kondition.

För dig som fastnat för klättring och vill utveckla din teknik och pressa dina gränser som klättrare kan vi tipsa om denna aktivitet. Under fem heldagar klättrar ni tillsammans med guiden med målsättningen att utveckla ert klätterkunnande.

Vare sig ni väljer att genomföra aktiviteten i Provence med vilt växande kryddbuskar, vingårdar och blåa lavendelfält som sträcker sig över landskapet eller om ni Dolomiterna med sin genuina alptradition och fantastiska mat och dryck så blir det en vecka att minnas.

Kombinera gärna aktiviteten med en rundresa där ni själva passar på att utforska klättringen i området!

Boka Sportklättervecka »

Sportklättervecka i Provance, Dolomiterna eller Lofoten med bergsguide

Aktivitets info

PERIOD: 28/5 - 23/9

NIVÅ: God fysik och tekniskt klätterkunnande. Minimum grundkurs klippklättring.

ORTER: Provence, Dolomiterna, Lofoten

LÄNGD: Mån-fre

ANTAL: 2 pers/guide

INGÅR: Bergsguide fem dagar

PRIS: 8 995:-/pers

FÖRSÄKRING: Resenären behöver rese- och olycksfalls-försäkring för genomförande av denna aktivitet.

© Copyright Mountain Event 2007. All rights reserved.

Webbdesign och hemsideproduktion av iPublishing