Utbildning

Man kan inte veta allt. Dock kan man ha ambitionen att bli bättre på något. Det är här vi kommer in för att hjälpa dig att förkovra dig inom olika ämnen eller helt enkelt specifikt utveckla din teknik inom någon form av bergsaktivitet. Våra kurser är inriktade på att du skall utvecklas som utövare och vi tillämpar ett väl utformat kursprogram för att säkerställa denna målsättning. Samtliga våra kurser kombinerar teori och praktik med upplevelser i bergsmiljö för att du skall få ut maximalt!

Lavinkurs Riksgränsen
För dig som redan har teoretisk kunskap om laviner och användande av säkerhetsutrustning så erbjuder vi en praktisk kurs om laviner som hålls av svenska bergsguide. Kursen syftar till att öka förståelsen för de bakomliggande faktorerna till att laviner uppkommer. läs mer »
Lavinkurser, utbildning och föredrag med bergsguide

BLI BERGSGUIDE

För att bli auktoriserad UIAGM-guide krävs det att man genomgår en flerårig utbildning inom någon av medlemsländernas organisationer. I Sveriges fall skall utbildningen genomgås hos SBO, Svenska bergsguideorganisationen. Här kan du läsa mer om hur man bli bergsguide.

© Copyright Mountain Event 2007. All rights reserved.

Webbdesign och hemsideproduktion av iPublishing